top of page

Bezorgen & retourneren

Bezorg- en levertijd
Op werkdagen vóór 16:00u besteld is dezelfde dag verzonden, tenzij anders aangegeven in een product. De verzending wordt verzorgd door PostNL.

Verzendkosten
Bestellingen boven de € 100,- verzend ik gratis! Voor bestelling tot

€ 100,- reken ik € 5,75 voor pakketpost, €3,95 voor een brievenbuspakketje en €2,75 voor brievenbuspost. In je winkelmandje zie je de verzendkosten die  in rekening worden gebracht.

Bezorgadres
Ik bezorgt in heel Nederland waar PostNL en DHL het toelaat. Indien er niet geleverd kan worden op een bepaald adres, zal PostNL of DHL het afleveren bij het dichtstbijzijnde pakketpunt.

Bezorgen
PostNL & DHL biedt je pakket twee keer aan op het bezorgadres. Als je niet thuis bent, wordt je pakket bij de buren afgegeven.  Als het PostNL of DHL na twee pogingen niet lukt om je pakket te bezorgen, sturen zij het door naar een postkantoor bij jou in de buurt.

Retourneren
Uiteraard mag je je pakket (binnen 14 dagen na ontvangst) retourneren. Stuur daarvoor eerst een mail naar info@ka-go.nl met daarin de reden en wat je terug wilt sturen. We sturen je het adres waar het pakket naartoe gestuurd mag worden. Retourneren is op eigen kosten en risico.

Ruilen
Artikelen mogen geruild worden mits het artikel nog in dezelfde staat is en de verpakking niet beschadigd is. Stuur daarvoor een mail naar info@ka-goi.nl met daarin de reden en een foto van de staat van het artikel en de verpakking. 

Is het artikel bij ontvangst beschadigd of heb je een klacht?
Ik doe uiteraard altijd mijn uiterste best om je bestelling goed naar je op te sturen. Mocht het toch voor komen dat je bestelling niet compleet of beschadigd is, neem dan contact met ons op via info@ka-go.nl. Ik help je graag verder!

Hoe ontvangt je geld terug na een retourzending?
Je retourzending wordt bij ontvangst door mij gecontroleerd. Het totaalbedrag van de creditfactuur wordt teruggestort op de bankrekening waarmee je betaling heeft plaatsvonden. Doorgaans doen wij dit binnen vijf werkdagen.

De klantenservice van KIR RE UP is bereikbaar op info@ka-go.nl ik reageer doorgaans binnen 24 uur. Uiteraard reageren we zo snel mogelijk bij urgente e-mails.

bottom of page