top of page

OVER KIR RE-UP

uit m'n eigen handen

Hoi, ik ben Kirsten en ik heb een platform gemaakt waar ik al mijn uiteenlopende creatieve creaties kan plaatsen. Ik krijg veel energie van het bedenken en maken van producten en wil daarom graag een professionelere stap hierin maken. Vandaar deze website met webshop met alle creaties uit m'n eigen handen.

Al sinds ik me kan herinneren ben ik bezig met creëren. Op veel verschillende vlakken, maar vooral creëren in het maken van dingen met mijn eigen handen. Het zien van een materiaal of item zorgt er bij mij voor dat ik gelijk ga denken 'wat kan ik ermee maken'. Dit heb ik eerst verder ontwikkeld op de kunstacademie en ben ik grafisch ontwerper geworden. In dit vak kan ik me op het platte vlak goed uiten, maar daarnaast heb ik altijd dingen gemaakt met mijn handen.

Wat mij inspireert zijn natuurlijke, onbewerkte materialen als hout, katoen, keramiek, vilt, papier, maar ook het recyclen van een favoriet spijkerjack met prints en andere materialen en het upcyclen van bestaande items naar iets nieuws! Experimenteren met materialen en verschillende technieken en dan finetunen naar een echt product.

 

De volgende stap is dan om alles wat ik maak te laten zien! Daarom ben ik mijn online winkel gestart om zo anderen blij te maken met mijn creaties.

Neem een kijkje in mijn webshop en staat er nou iets niet tussen dat je wel heel graag gemaakt zou willen hebben, no worries. Stuur me een mailtje en we kijken samen naar wat we kunnen creëren.

Kir re up!

 

Kirsten Auwema

DSC_5543_1.jpg
1A18A2E1-181A-4F46-A238-60D991E3F9A21.jp
JBZ'vierkant.jpg
weekday-lightgrey-wozers1.jpg
JBZ KLEDING PRINT / UPCYCLE

Unieke ontwerpen voor kleding, het upcyclen van bestaande kleding / jacks, maar ook een logo op je bedrijfskleding.

Wat ik belangrijk vind is dat je kleding lekker moet zitten en bied daarom ook geen goedkope shirts of kleding aan die na 1x wassen geen vorm meer hebben. Wat ik ook vaak doe is dat klanten zelf een favoriete item hebben en deze graag willen laten pimpen. 

Stuur me een mailtje en we zorgen samen voor een top resultaat. with a little touch of neon

IMG_3466_1.jpg
DSC_5322.jpg
DSC_5373_1.jpg
PAPIER PAPIER PAPIER

PAPIER, ik kan er niet blijer van worden. Elk papiertje wordt bewaard, bekeken, beschreven, gevouwen en weer wat leuks van gemaakt.

Omdat ik denk vanuit materiaal en dit ook graag hergebruik heb ik ooit een enorme lading papier uit een oude drukkerij opgekocht. Hoe gelukkig!

Hoe lastig kan soms een wit vlak in een boekje zijn om ergens mee te beginnen. Té netjes, té wit. Met deze 'it's your turn' schrijf en tekenboekjes is elke bladzijde een feest om iets in te tekenen en schrijven. Elk papiertje is anders en alle blaadjes zijn verschillend. Dik, dun, gestreken en ongestreken, glossy en stickervellen.

Deze IT'S YOUR TURN boekjes zijn handgemaakt van een grote partij papier uit een oude drukkerij. Dat wil zeggen, de boekjes bestaan uit allemaal verschillende soorten papier (ook stickervellen met gesneden vormen, dik, dun, gestreken en ongestreken etc.). Hand gestoken tot katernen en hand genaaid. Om de rug interessant te maken komt hier ook weer een touch of neon naar voren en zo is elk boekje verschillend met een andere rug en een andere voor en achterkant.

 

Goed te gebruiken als 365 dagen project of Journaling boek

itsyourturn-logo.png
NEEM OOK EENS EEN KIJKJE BIJ
dits.jpg

dit´s, dingen die ik leuk vind is een digitale omgeving waar alle dingen die ik leuk vind samen komen.´

logo_large.png

Font of You ontwerpt producten waar jij -en anderen- bloedje blij en gierend gelukkig van worden.

cropped-cropped-met-slingers-insta-post-3-e1622975056417.png

Met slingers maakt duurzame en betaalbare hebbedingen. Leuk als cadeautje voor jezelf of voor een ander :) 

bottom of page