top of page

NIEUWTJES

IMG-8951.jpg
IMG-8967.jpg
1426cdc4-7ca8-43ea-9d12-add420288ad3.JPG
Ik sta nu ook op markten! ;-)

Nu dat ik ongeveer een jaar geleden ben begonnen met mijn website en de daarbij behorende soicial accounts wilde ik toch ook nog meer platformen uitproberen om mijn producten te laten zien en verkopen. Ik kwam in contact met een paar hele leuke meiden die op markten stonden en wilde daardoor ook gaan kijken hoe ik dat zou vinden.

De eerste markt was in Juli de Flinke Flea Market in Hemelum, wat een soort van kofferbak verkoop is op een heel mooi terrein bij een mooie boerderij. Dit smaakte naar meer en daarna heb ik 2 keer op de Suikermarkt gestaan in Groningen.

Het leuke is toch dat je mensen ontmoet die erg enthousiast zijn en waar je leuke gersprekken mee hebt. Daarnaast is het natuurlijk een erg goed gevoel als je je producten ook echt aan het verkopen bent. 

 

De komende maanden ga ik zeker door om op markten te staan. Wil je weten waar? Houd dan mijn Instagram in de gaten. Hierop deel ik alles omtrent markten en producten etc..

Tot dan?! ​

BlogA1.jpg
BlogA2.jpg
DSC_5532_1_kl.jpg
Interview

Marianne en Marieke van Studio Binnenstebuiten kwamen op woensdag 23 juni mij bij mij langs.

Zij zochten mensen die ze konden interviewen voor hun Zomer Vol Verhalen. Ik was hun eerste verhaal en het was een enorm verassende en inspirerende ontmoeting. Wat klikte het leuk en hebben we een leuke ochtend gehad. Dit resulteerde dan ook in een heel mooi verhaal waar ik in eerste instantie een beetje ongemakkelijk van werd, omdat het over míj gaat, maar gelijk daarna ook een beetje trots. Je staat niet stil bij je reis omdat je gewoon je ding doet, maar daarom des te mooier om een keer te vertellen en te lezen.

 

Wil je mijn verhaal helemaal lezen. Dit is de link naar hun website

Zomer Vol Verhalen van Studio Binnenstebuiten 

KIRREUP-Solar-Led-Lamp-Selectie-Tak-Hand
KIRREUP-Solar-Led-Lamp-Macrame-Recht-Han
KIRREUP-Solar-Led-Lamp-Lampenhanger-upgr
Win een macramé solar lamp

Het is zomer, dat betekent dat we heerlijk buiten kunnen zijn en kunnen genieten van de gezellige avonden. Om je tuin nog iets gezelliger te maken zijn deze macramé solar lampjes een must voor in je tuin. Hang ze aan een tak van een boom, aan je overkapping, schutting etc.
Overdag ziet het er gezellig uit door de macramé touwen en 's avonds kun je heerlijk genieten van het gezellige licht.

De lampen geven echt heel mooi licht wat ik erg belangrijk vind. Geen lullig draadje met kleine lampjes, maar echt mooi warm licht.


Goed nieuws voor jou, want ik geef een lamp weg! Voor jou en iemand waarvan jij vindt die een lamp verdient.

Hoe maak je kans?

Heel eenvoudig:
1 - Tag iemand waarvan jij vindt die een lampje heeft verdient. Leuk: laat weten waarom zij/hij deze lamp verdient.
2 - Volg @kir_re_up op Instagram als je dat wilt
3 - Ook optioneel: repost de actie op je instagram of story.

Voorwaarden van de winactie

  • de winactie is van 24 februari t/m 27 juni 2021

  • iedereen mag meedoen aan de winactie

  • hoe werkt het? Laat onder deze Instagram-post weten wie jij vindt die een lamp verdient.

  • na 27 juni 2021 loot ik de winnaar en maak ik deze bekend. Houd hiervoor Instagram in de gaten

  • met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen

  • de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen

  • de prijzen bestaat uit bovengenoemde producten en zijn niet inwisselbaar voor iets anders of geld

  • reacties zijn openbaar en door iedereen te lezen en in te zien

En kun je niet wachten 😉 ze zijn natuurlijk ook gewoon te bestellen.

Je hebt al een lamp voor € 15,-

Reichenbach-Porselein-fine-China-Bordje-
Malerol-Porselein-kop-en-schotel-met-gou
Oost-Duits-ontwerp-kleine-glaasjes-met-s
Vintage Vondsten

Vintage Vondsten, één van mijn 'must do's'. Ook op KIR RE-UP. 

Naast dat ik graag van alles maak en graag materialen verzamelen en daarmee werk, heb ik ook een grote interesse in vintage vondsten.

Dat kan van alles zijn: oude drukkerij letters, keramiek design en servies, industriële lampen, oude (verlichtte) letters van gebouwen etc.

Deze vind ik overal om me heen, mijn ogen kijken altijd goed rond ;-)

 

Zo heb ik uit een heel oud huis in Oost Duitsland een paar items meegenomen. Waaronder porseleinen borden, koppen, glaswerk en lampen. De stijl spreekt mij aan en vooral om te combineren met andere items en materialen.

 

Ik wilde dit graag toevoegen op mijn site om een totaal plaatje neer te zetten.

 

Dit assortiment zal ik ook steeds uitbreiden met meer items die ik heb gevonden.

 

Kijk lekker rond. ;-)

DSC_5833_1kl.jpg
DSC_5802_1kl.jpg
BB82D10B-8984-4C68-A51B-3D4A8FB4E0F6.jpg
Ho Ho Ho collectie

Ook dit jaar, in bijzondere omstandigheden, komen de donkere dagen er gewoon weer aan. Maar harder dan ooit hebben we gezelligheid nodig. Lekker binnen, waar het warm en gezellig is en waar we nu nog meer zin hebben om het huis extra lichtjes en sfeer te geven.
Ik heb voor de feestdagen dan ook een collectie gemaakt die aan deze vraag kan voldoen. Je inrichting stijlen met handgemaakte, duurzame en gerecyclede producten en vooral veel lichtjes.

 

Lichtjes in de vorm van eigen gemaakte kaarsenstandaards van hout uit eigen tuin. Hout brengt meteen al warmte in huis. Combineer dit met een mooie kaars of een kaarsenstandaard van een ander materiaal en je bent eigenlijk al klaar.

Maar ook LED lichtjes in een handgeknoopte kerstboom of ster van bamboe. Een alternatief voor een kerstkrans aan je deur.

En dan heb je nog de slingers. Slingers kunnen te allen tijde opgehangen worden en het geeft gelijk sfeer. Ik heb nu slingers van gerecycled papier gemaakt (past bij de it's your turn boekjes), maar ook slingers van bamboe en vilt.

Naast mijn eigen handgemaakte collectie heb ik mijn webshop aangevuld met producten om een breder assortiment aan te bieden. Uitgangspunt hierbij blijft 'uit eigen handen geselecteerd'. Handgemaakt, duurzaam, gerecycled, pure materialen en binnen mijn stijl.

Zou je een product op maat willen, dat kan altijd. Stuur me een bericht en ik ga voor je aan de slag.

Let's go! Kirreup!

IMG-7415_1.jpg
IMG-7412_1.jpg
IMG-7402_1.jpg
Poco Local pop-up shop

Vanaf woensdag 9 september liggen mijn producten voor het eerst in een echte fysieke winkel! Whoop whoop.

Ik ben gevraagd om mijn duurzame producten te verkopen in de pop-up shop Poco Local in Oudewater. Een uniek concept waar 3 dames hun skills hebben gebundeld en een super mooi pand in Oudewater om hebben getoverd tot een pop-up shop met een plek voor workshops, en vergaderruimte. 

Voor mij een leuke en nieuwe stap om al mijn producten gereed te maken voor een fysieke winkel. Daarbij komen namelijk wat andere dingen kijken zoals het maken van kaartjes en prijslabels, maar ook het uitbreiden van mijn assortiment. Wat in een fysieke winkel echt goed uit komt zijn mijn 'IT'S YOUR TURN' boekjes omdat je dit moet zien, voelen en ervaren. 

Mocht je dus een keer langs willen gaan, de komende 3 weken is Poco Local een feit in Oudewater. Voor mij smaakt dit naar meer, dus naast alle artikelen die nu online beschikbaar zijn ga ik een nieuwe collectie ontwerpen die ook in andere winkels te zien zal zijn.

Let's go! Kirreup!

IMG-4504_1.jpg
IMG-4511_1.jpg
IMG-4512_1.jpg
VERRASSING VERSTUREN

De afgelopen tijd was een spannende tijd met veel onzekerheden, maar ook met nieuwe ervaringen. Dit is ook een moment dat je je vrienden en familie, juffen en meesters en je sporttrainer extra waardeert en misschien wel een hart onder de riem wilt steken.

Dat je wilt laten zien hoe blij je met ze bent, ze lief vindt of gewoon wil bedanken.

Zo kwam ik op het idee om een Potje Plezier te maken zodat deze opgestuurd kan worden naar de persoon waarvan jij vindt dat die dit verdient.

Het potje zit vol met lekkers,  als hij leeg is dan is hij ook super leuk om als decoratie te gebruiken met bijvoorbeeld een waxinelichtje, bloemetjes, veren of een plantje. De herinnering blijft dan bestaan.

Kies een kaartje en ik stuur het rechtstreeks naar de juiste persoon op. Je kunt eventueel nog een tekstje toevoegen.

Let's go! Kirreup!

IMG_5268_1.jpg
DSC_5340.jpg
BB82D10B-8984-4C68-A51B-3D4A8FB4E0F6.jpg
HERE WE GO | KIRRE-UP!

Mijn eigen site/shop, ‘KIR RE-UP uit m'n eigen handen’, is online! WOZERS 


Mijn eigen site/shop met uiteenlopende producten met als rode draad: alles gemaakt met mijn eigen handen.

 

Er is zoveel te maken en zoveel te laten zien. Altijd blijven creëren met mijn eigen handen is wat mij blij maakt en energie geeft. Hopelijk ook anderen en daarom wil ik hier een professionele stap in maken.

Het starten had wel wat voeten in de aarde. Teksten schrijven, logo's ontwerpen, foto's maken, producten toevoegen, kanalen vullen etc.

Veel werk, maar zo leuk en uiteindelijke #gewoondoen

 

Graag wil ik veel mensen bereiken, particulieren en bedrijven. Mensen die een mooi item in huis willen of een cadeau voor een vriend willen kopen. Of voor bedrijven die hun kleding willen laten bedrukken of een persoonlijke attentie aan hun personeel willen geven of voor de inrichting op zoek zijn naar een mooie creatie aan de wand.

 

Nu dan de start, maar dat betekent ook dat er nog veel meer gaat komen. Meer producten ontwikkelen binnen de huidige categorieën, maar ook veel meer nieuwe creaties én wat er allemaal nog meer uit mijn handen gaat komen.

 

Eén vraag aan jullie... is er iets dat je graag zou willen zien in mijn shop of heb je een super tip dat ik zou kunnen gaan maken, laat het me dan zeker weten. 


Here we go - kirre-up!

bottom of page